Review: Yealink T19P

Review: Yealink T19P

Yealink geeft met de T19P antwoord op de vraag naar nieuwe VoIP telefoons in het lagere segment. Met een verkoopprijs van slechts 60,- EURO kan iedereen kennis maken met de wereld van Voice over IP zonder hoge investeringen. Wij delen onze ervaringen met dit nieuwe toestel.

Het is geen geheim dat Yealink al jaren beschouwd word als 's werelds grootste fabrikant op het gebied van VoIP telefonie. Ook bij VoIPMarkt is Yealink een populaire keus onder onze klanten.
Met kwalitatief hoogwaardige producten weten zij telkens de markt weer te verrassen en dat tegen een lage prijs.

Het komt dan ook niet als een verrassing dat Yealink met de T19P wederom hoge ogen gooit in het entry-level segment van VoIP telefonie.

De T19P wordt standaard geleverd met een handset, een basis-unit, netwerkkabel, handset snoer, voet en een verkorte handleiding. Adapters worden tegenwoordig door de meeste fabrikanten niet meer standaard bijgeleverd sinds en zijn los verkrijgbaar; het toestel ondersteund namelijk Power over Ethernet (PoE).

Met een moderne uitvoering van de voorganger, de T18P, is het toestel op een aantal factoren aanzienlijk verbeterd. Zo beschikt de T19P nu over een grafisch LCD scherm, navigatieknoppen voor het menu en een 4-tal hardkeys voor de softkeys in het scherm.
Daarbij is het toestel uitgevoerd in kwalitatief hoogwaardige materialen waardoor deze nu ook op de werkplek van een kantoor niet misstaat. 

De Yealink T19P beschikt over een aantal uitstekende functies wat het toestel bij uitstek geschikt maakt voor zowel prive als zakelijk gebruik:

  • een 132x64 pixel grafisch LCD scherm
  • 1 VoIP account
  • 2 10/100 Ethernet poorten (switch) met PoE
  • Full Duplex speakermodus
  • RJ9 Headset ondersteuning
  • XML adresboek
  • Wandmontage

Wanneer we de features van de T19P vergelijken met, prijstechnisch, gelijkwaardige producten van SnomAastra of Polycom dan scoort Yealink hier een unieke positie in de markt.

Wij hebben het product uitgebreid getest op ons VoIP netwerk (Tellix Telecom) en trekken de conclusie dat de T19P bij uitstek het beste toestel is voor het lagere-segment VoIP telefoons.
Onze score is dan ook een 9/10 door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen, de uitgebreide functies en de lage prijs.

De Yealink T19P is vanaf heden te verkrijgen in onze webshop voor 60 Euro.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden