Advies en Reviews

Wat is een VoIP toestel?

Een VoIP telefoon is een telefoon met ingebouwde IP technologie die kan worden gebruikt in combinatie met een VoIP telefooncentrale (cloud PBX). Op iedere VoIP telefoon dient u een VoIP account te configureren zodat deze verbinding kan maken met de centrale.

Review: Yealink T19P

Review: Yealink T19P

Yealink geeft met de T19P antwoord op de vraag naar nieuwe VoIP telefoons in het lagere segment. Met een verkoopprijs van slechts 60,- EURO kan iedereen kennis maken met de wereld van Voice over IP zonder hoge investeringen. Wij delen onze ervaringen met dit nieuwe toestel.

Het juiste VoIP toestel kiezen

Het juiste VoIP toestel kiezen

De wereld van VoIP telefonie barst van de afkortingen en technische termen, even een nieuw telefoontoestel kiezen valt dan ook vaak niet mee. Om u op weg te helpen hebben wij de belangrijkste factoren op een rij gezet, zo kunt u een weloverwogen keuze maken en komt u niet voor verassingen te staan.

De juiste VoIP headset kiezen

De juiste VoIP headset kiezen

Er zijn vele factoren om rekening mee te houden wanneer een keuze gemaakt moet worden voor de juiste VoIP headset. Ontwerp, duurzaamheid, geluidskwaliteit en compatabiliteit zijn slechts een paar factoren waar u rekening mee moet houden.

Zoals Steve Jobs ooit zei: "Design is niet alleen hoe het eruit ziet en voelt. Design is hoe het werkt."